Jarkko Leppänen: ”Mieletön fiilis tulla joukkueeseen”

Atalan Hoki Klup vahvisti reilu kuukausi sitten merkittävästi joukkuettaan, kun jääkiekkoa lähes koko ikänsä pelannut Jarkko Leppänen liittyi AHK:n jengiin. Vaikka AHK voitti viime vuonna streethockeyn suomenmestaruuden ansaitusti, oli joukkueen kapeahko puolustus ajoittain pahastikin vastustajan jyrän alla. Puolustus kuitenkin hoiti hommansa loistavasti yhdessä maalivahti Voitto Tulikallion kanssa, joka oli lopulta takuu menestykselle.

– Me halutaan tosissaan uusia ensi kesänä toi suomenmestaruus. Meillä on moni äijä intissä, mutta uskon, että kyllä me se tatsi taas löydetään. Lähetetään jätkille DVD:tä pelikuvioista ja sitä rataa, virnisteli joukkueenjohtaja Antti Tuomisto.
– Leppäsen tulo ei ole mikään pyllistys meidän viimevuotiselle puolustukselle. Tuntui vaan siltä, että nyt tarvittiin yksi fyysisesti kova pakki sinne. Ja Lepillä on kaiken lisäksi yllättävän pehmeät kädet, ylisti Tuomisto.

Leppänen itse oli hyvin innoissaan pestistään AHK:ssa, mutta ei oikein osannut sanoa, mitä odottaa tulevilta peleiltä. Tavoitteena on kuitenkin nostaa elokuussa Kampin torilla Poika ilmaan.
– Ihan mieletön fiilis. Taas tulee lisää aktiviteettejä ja saunailtoja. Mutta vaikeaa odottaa mitään, kun ei oo nähny livenä millaisia ne pelit oikeesti on. Mutta kyllä sitä menestystä odotetaan!

Leppänen on fyysinen pelaaja, mutta hänellä on myös kaikki ominaisuudet pelata hyvää pallollista peliä. Jarkolla on myös hyvä lämäri, joten tehojakin voidaan odottaa.
– Ei oo väärin sanottu, jos sanoo Leppäsessä ja Maqqussa (Markus Ollberg) olevan paljon yhteistä. Molemmat on fyysisiä, taklaa, kauhee lämäri ja osaa pelata hyvin pallon kanssa. Ehkä Leppänen on vähän nopeempi ja nousevampi, kun taas Maqqu vieläkin ilkeämpi. Mutta todella tärkeitä pelaajia molemmat meille, innostuu Tuomisto kehumaan puolustajiaan.

– Kyllä mä tästä pelistä (streethockeystä) oon jotain kuullu ja nähny pari videoo, että eiköhän siellä pysty jonkin verran antamaan sitä kovuutta. Toivottavasti pystyn pelaan hyvää pallollista peliä molemmissa päissä. Alkuun toki voi mennä vähän opetellessa, mutta toivotaan, että päästään heti iskuun, pohtii Leppänen.


Kuva: Jarkko Leppänen (vas.) pukee Atalan Hoki Klupin paidan päälle ensi elokuussa, jolloin Leppänen ja Antti Tuomisto (oik.) puolustavat streethockeyn suomenmestaruutta.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Jätä kommentti